Web razvoj

Trebate li prilagođeno web rješenje ili možda imate ideju za pokretanje projekta i tražite nekoga s iskustvom za implementaciju rješenja? Vaše ideje možemo pretvoriti u specifikacije i integrirati ih u prilagođeno rješenje koristeći odgovarajuću tehnologiju koja odgovara samo vama! Prilagođeno rješenje za Vaše potrebe!

Wordpress razvoj

WordPress nije samo alat za bloganje, već i moćna platforma za izradu prilagođenih web stranica, webshopova i povezivanje modernih marketinških alata i analitike. Sve to možemo učiniti za vas! Također imamo na raspolaganju brojne Udemy tečajeve ako želite sami naučiti WordPress i stvoriti vlastitu web stranicu!

Dizajn i skiciranje

Za vas nudimo rješenja vizualnog brendiranja! Izradu skica i prototipa, stvaranje inicijalnog i cjelovitog dizajna za web stranice, webshopove i aplikacije. Trebate prilagođen dizajn koji podržava Vaš podatkovni model aplikacije ili Vam treba odličan korisnički doživljaj?

Edukacija i mentoriranje

Vjerujemo da je dijeljenje znanja i pomaganje ljudima da razumiju svijet oko sebe neophodno ne samo u profesionalnom, nego i u osobnom životu. To je razlog zašto nudimo besplatno obrazovanje putem našeg YouTube kanala i specifična znanja putem našeg profila platforme Udemy. Znanje je moć i osposobljavanje drugih podučavanjem je sama po sebi nagrada!

Mobilne aplikacije

Znate li da u svijetu postoji 3,5 milijardi korisnika pametnih mobilnih telefona? Želite propustiti tu priliku? Znate li koja je razlika između nativnih aplikacija, web aplikacija i progresivnih web aplikacija? Ne trebate znati, mi ćemo se pobrinuti za to i ponuditi vam prilagođeno mobilno rješenje koje odgovara vašim poslovnim potrebama i proračunu.

Nešto drugo?

Možemo Vas preusmjeriti pouzdanom suradniku ili tvrtci ako rješenje koje tražite nije u našoj domeni znanja. Vjerujemo da je stvaranje kruga veza koje pomažu jedna drugoj presudno za stvaranje dugotrajnih stabilnih poslovnih partnerstava.

Switch The Language